REACTIES

1- Ik heb veel reacties gekregen op mijn vorige blog over het lawaai in de stad. Deze varieerden van “dat moet toch kunnen” en “dan moet je maar niet in de stad wonen” tot “ik ben het helemaal met je eens”. Na enige uitleg dat de televisie wel 50% harder gezet moest worden in huis om hem te horen en het feit, dat het lawaai naast het ziekenhuis plaatsvindt en dat dit ongeveer 10 weekenden in de zomer duurt en het feit dat ik meer dan 1 kilomter buiten het centrum woon, werden de reacties wel wat milder.
2- De heer Alders zal geen advies over Lelystad Airport voor de zomer uitbrengen, zo meldde hij mij telefonisch vanochtend en heeft hij daarna in een persbericht laten weten. Hetzelfde geldt voor Luchthaven Eindhoven.
3- Bestuurlijk wordt er over een IJmeerlijn in ‘t Gooi gelukkig wel wat genuanceerder gedacht. Verschillende bestuurders zien wel in dat je niet mensen naar Almere kunt laten verhuizen als je niet voor een goede OV verbinding zorgt.
4- We zijn druk bezig om plannen om de wegen in en om Almere in overleg met het ministerie van Verkeer en waterstaat verder uit te werken. Dit geldt voor de stadsautowegen, de A1 tussen Eemnes en Bussum (en ook daarvoor) en de A27 naar Utrecht. Die laatste weg zal samen met Utrecht ook verder aandacht moeten krijgen. Weer een stapje verder.

About Harry

Retired Provincial Minister and Banker.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.