POLITIEK NOG GEEN STAP VERDER

In Den Haag is men met het onderhandelen nog geen stap verder gekomen. Wel zal er als paars plus worden onderhandeld. Natuurlijk is dit absoluut geen afspiegeling van de uitslag van de verkiezingen. Ook blijkt dat uit de peilingen naar de voorkeur van de burgers. Men kiest duidelijk voor een andere aanpak door de politiek. Als inwoner van dit land hebben we verplichtingen en laten we daar de mensen aan houden. Werken, iets doen voor de samenleving zal door iedereen moeten worden gedaan. Laten we de talenten van de mensen, die als asielzoeker hier komen direct gebruiken. Anders gaat men denken dat nietsdoen in dit land normaal is. Deze mensen willen graag direct aan de slag en laat hen dat doen.
Opvallend is dat het CDA geen keuze wil maken en niet met de PVV wil samenwerken. In Europees verband is samenwerking met fascisten (die nog wel een stapje verder gaan dan Wilders cs.) voor deze partij geen enkel probleem.
We wachten af. Hoe verdeeld ons land politiek ook is, het Nederlands voetbalelftal en het koningshuis profiteren ervan, dat we toch iets van identiteit willen kennen.

About Harry

Retired Provincial Minister and Banker.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.