OUDE BEKENDEN

Ach soms mag ik dan wel hard werken, maar je krijgt er toch ook wel wat voor terug. Afgelopen zaterdag was het concert in de Goede Rede in Almere Haven in het kader van het kamermuziekfestival weer meer dan uitstekend. Verder heb ik mezelf ook op de tv mogen aanschouwen. Dat blijft toch altijd wel moeilijk als je jezelf ziet, dan ben je misschien wel te kritisch. Ik moet nodig naar de kapper. Voor zaterdag een afspraak gemaakt.
Verder geeft het openen van een tentoonstelling als in de Paviljoens in Almere ook weer openingen naar het verleden. ‘Dat moet jij zijn’, gaf het mailtje aan en Benno sprak mij voor het eerst sinds 37 jaar weer eens aan. Hij heeft een art site en is uitgever en kwam mij zo op het spoor. Een oude bekende na zoveel jaar weer eens mailen. Hieronder staat zijn zeer informatieve site.
www.galeries.nl

Vandaag over luchthaven Lelystad gesproken met de projectleider en ondersteuners. Daar komt wel het een en ander kijken. Omwonenden, Schipholgroep, ministeries, allerlei diensten, MER, milieugroepen, gemeente etc. etc. Vele plannen moeten er gemaakt, getoetst worden, met (vaak lawaaimakende) bedrijven in de omgeving praten, controleren, alternatieven bespreken en dat alles graag met instandhouding van onze uitgangspunten uit het hoofdlijnenakkoord van dit nieuwe college. Dat betekent openheid, voortgang (je kunt het niet iedereen naar de zin maken), extra werkgelegenheid, vliegen binnen de beperkingen die de PKB en de overeengekomen vliegroutes kennen en een goede mix aan vluchten. Mooi werk.

About Harry

Retired Provincial Minister and Banker.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.