ONRUST IN DE MAATSCHAPPIJ

Zo maar een greep uit de berichten op pagina 101 van NOS-TT.
1- Korporaal gesneuveld in Uruzgan
2- Trein bekogeld, machinist gewond,
3- MKB: personeel in eigen tijd op les,
4- Inbraak GPD door ministerie van Sociale zaken.
Ongelooflijk triest dat de twaalfde militair in Afghanistan is gesneuveld. Hij was bereid om zich in te zetten om mensen in dat land een betere leefomgeving te bieden en heeft dat helaas met zijn leven moeten bekopen.

Over de trein die bekogeld werd, lezen we dat de machinist gelukkig slechts licht gewond is, maar dat de spoorwegpolitie een onderzoek instelt. Naar mijn idee moet er met dit soort incidenten door alle politie direct met een grote klopjacht begonnen worden, want als dit soort idioten de kans krijgen, kunnen buschauffeurs, machinisten en anderen niet meer hun beroep uitvoeren en komt de dienstverlening aan de burger stil te liggen.
De onrust die MKB Nederland met hun uitspraak wekt is zeer onverstandig. Laten we nu eens voor een stuk stabiliteit in de maatschappij zorgen en dit soort proefballonnen op een verstandiger manier loslaten.
Het feit dat het ministerie van Sociale Zaken als een hacker te werk gaat overschrijdt alle vormen van fatsoen, de minister heeft nog wat uit te leggen.

Met de punten 2 t/m 4 wil ik duidelijk aangeven, dat topmensen hun verantwoordelijkheid moeten nemen. Op deze wijze wordt het vertrouwen in en stabiliteit van de maatschappij elke keer ontwricht. Neem uw verantwoordelijkheid en zorg voor een stuk rust en vertrouwen bij de burgers.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.