NAGENIETEN, MAAR OOK AAN DE SLAG

Veel overleg heb ik gevoerd. Met de SP, CU en PvdA en CDA heb ik goede gesprekken gehad. Ik heb een klimaatpakket in ontvangst genomen, bestaande uit een walnotenboom, een paar laarzen en een gloeilamp. De boom heb ik inmiddels in een park geplant. Verder bereiken mij verschillende brieven om aandacht te vragen voor bepaalde onderwerpen, zodat deze in een programma voor de komende jaren opgenomen kunnen worden.
Maandag gaan we met alle partijen om de tafel zitten om te kijken of we tot een gedeelde aanpak kunnen komen. Dinsdag hebben we het afscheid van de oude Staten. Dan hebben we twee dagen een Statenloos tijdperk. Op donderdag worden de nieuwe Statenleden beëdigd. Ook ik zelf zal eerst Stetenlid worden, tot het moment, dat ik hopelijk weer kan toetreden tot Gedeputeerde Staten en dan kan Joep Kramer in de Staten weer zitting nemen.

De afgelopen dagen heb ik veel felicitaties in ontvangst kunnen nemen. Veel spontane reacties gekregen, dat was erg leuk. Ik heb veel van deze reacties doorgesluisd naar alle ondersteuners in de campagne. We hadden een goed campagneteam, actieve kandidaten en veel steun van plaatselijke en landelijke VVD’ers. Het landelijk campagneteam heeft ons niet voor de voeten gelopen en in Den Haag is het voor de verkiezingen binnen de VVD rustig gebleven, iets dat we niet altijd konden zeggen in het verleden.

 

About Harry

Retired Provincial Minister and Banker.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *