EINDELIJK

Het heeft lang geduurd, we hebben eindelijk de regering kunnen bewegen om de ontsluiting van Flevoland aan te pakken. Met Camiel Eurlings hebben wij woensdag (en donderdag via de mail) een definitief akkoord bereikt. Wij allen waren heel blij. De minister omdat hij hiermee voor het eerst echt een succes toonde en Almere, Amsterdam, Amstelveen, NH en Flevoland omdat zij gezamenlijk aantonen de belangen van de burgers belangrijker te vinden, dan hun onderlinge verschillen. Hulde voor de minister, hij heeft zijn nek durven uitsteken.

Na vele jaren van fileleed en slecht openbaar vervoer is er eindelijk zicht op betere verbindingen met Amsterdam en de Schiphol regio. Voor meer detail-informatie kunt u hier kijken:
http://www.verkeerenwaterstaat.nl/actueel/nieuws/kabinetbeslistoveruitbreidingvanwegenenovinrandstad.aspx

Een bijzondere dag voor Flevolanders en voor veel mensen die noordelijker en oostelijker wonen. Wegen worden verbeterd en verbreed. Treinen zullen straks elke tien minuten naar het zuiden reizen en de Hanzelijn kan volwaardig gaan functioneren. Hopelijk geen overvolle treinen meer en een behoorlijk comfort voor iedere reiziger. Flevoland wordt beter met dit akkoord!
Ik heb op de persconferentie direct een fles champagne opengetrokken om dit met collega’s en minister te vieren.

About Harry

Retired Provincial Minister and Banker.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.