EINDELIJK WEEKEND

Op vrijdagavond met de trein naar Amsterdam. Even samen wat op de Zeedijk gegeten en daarna op zoek naar de Waalse Kerk, net even buiten de warme buurt van Amsterdam, maar nog wel op de Oudezijds Achterburgwal. Daar trad het Apollo Ensemble op met diverse werken van Bach. Afgezien van de trompet, die waarschijnlijk door kou en verkeerde lucht niet altijd even zuiver klonk, was het een mooi concert. Na afloop met de trein terug naar Almere. Ik maak regelmatig gebruik van het openbaar vervoer om als portefeuillehouder een beetje een idee te hebben van de kwaliteit. Over de verbinding Almere-Amsterdam Centraal kan ik alleen maar positief zijn: snel en goedkoop, vooral vergeleken met de auto.
Zaterdag in de ochtend naar Lelystad om de opening van de Warande fair bij te wonen. Veel belangstelling en een gezellige fair. Zowaar tref ik bij mijn vertrek burgemeester Margreet Horselenberg en wethouder Jop Fackeldey samen op de schaats aan. Nog niet als volleerde ijsdansers, maar ze kwamen vooruit. In ieder geval is het startschot gegeven voor de bouw in deze nieuwe wijk tegen de Oostvaardersplassen aan. Dat wordt mooi wonen daar.
logopcc.gif
Zondagmiddag naar het Prinses Christina Jazzconcours in het Muziektheater aan het IJ. Er speelden jonge muzikanten. Verbijsterd om een jongetje van tien al met een saxofoon goed te zien spelen. Er was veel kwaliteit onder de finalisten en we hebben kunnen genieten van goede muziek. Bij thuiskomst nog even wat stukken gelezen, waar ik ‘s ochtends niet aan toe gekomen was. De maandag staat voor de deur en ik ga weer een hectische en hopelijk leuke week tegemoet.

About Harry

Retired Provincial Minister and Banker.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.