DIAMOND JUBILEE

HM Queen Elizabeth II viert met haar volk haar zestigjarige jubileum als regerend koningin. Een vak dat zij beheerst en waarin zij het koningschap op een plichtsgetrouwe wijze heeft ingevuld. Feest dus in het United Kingdom en dat zie je ook als je er bent.
Hebt u ook gekeken naar het concert ter ere van het 60 jarig jubileum van the Queen. Tot mijn stomme verbazing stonden daar idolen van vroeger als Cliff Richard, Tom Jones, Shirly Bassy en vele anderen als jonge goden op het podium. Weinig rimpels net als the Queen. De plastisch chirurgen hebben goede zaken gedaan. Opvallend verder was de nogal platte humor van de presentatoren van het concert voor the Queen, ook richting the royal box.
Vijftien jaar geleden was het net zo vol op de wegen voor Bucckingham Palace. Toen was het Engels koningshuis minder populair. Zij schitterden in eerste instantie door afwezigheid bij de rouw na het overlijden van Lady Diana. Nu is dat anders en is the Queen weer razend populair en ze biedt het volk brood en spelen op een koude dag, waarop ik medelijden heb met de van de kou rillende artiestes, die zonder noemenswaardig textiel om hun lijf optreden. Prince Philip heeft het in de kou van de laatste dagen niet doorstaan en ligt met een blaasontsteking in het ziekehuis.

About Harry

Retired Provincial Minister and Banker.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *