CULTUUR EN GELD

Veel buitenshuis doorgebracht deze week. Ook veel kilometers gemaakt met chauffeur Reitze. Ach dan zie je ook snel of iemand naar de kapper geweest is, als je tegen zijn nek aankijkt.
Er waren veel overleggen over cultuur. Eén met de wethouders van Urk, Zeewolde, Dronten en NOP moest ik helaas missen, omdat ik donderdagochtend opeens naar minister Bos moest voor een overleg. Het heeft ons als provincies niet echt veel opgeleverd, wel hadden we wat eerder inzicht in de Rijksbegroting, maar dat had de NRC vrijdag ook al.
Doordat minster Plasterk pas de afgelopen weken met definitieve uitwerking van zijn Cultuurbeleid is gekomen, hebben wij een probleem om nu snel ons eigen cultuurbeleid helemaal op de rails te krijgen voor de komende jaren. Gelukkig kunnen de meeste aanvragers bij de fondsen uit onze provincie door, want hun aanvragen zijn gehonoreerd. Ik heb zaterdag bij Suburbia enorm genoten van de laatste voorstelling op de Kemphaan van Kunst. Een geweldig gespeeld stuk van Yasmina Reza, we hebben zowel enorm moeten lachen als dat we tot stevig nadenken werden aangezet. Je merkt dat Suburbia prima stukken speelt, die ook goed passen in de ambiance van Almere. Ik ben dan ook blij dat zij de komende vier jaar verder kunnen.

About Harry

Retired Provincial Minister and Banker.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.