ALLEMAAL PERSONELE MUTATIES

Vandaag is Leen Verbeek officieel geinstalleerd tot CdK van Flevoland. Sharon Kips heeft mijn toespraak gelardeerd met de drie coupletten van het Flevolands volkslied. Zonder mijn eigen speech tekort te willen doen, vond ik haar zang toch wel erg mooi. Ook Ton van Amerongen, fractievoorzitter van de VVD in de Staten had een leuke toespraak. Daarna gaf Verbeek zijn visie op zijn aanpak.
Op de receptie ter ere van Leen Verbeek vernam ik dat het college van B&W van Weesp vorige week was gevallen, waardoor onze oud-collega Laura Bouwmeester als wethouder nu demissionair is. En vandaag heeft de PvdA haar minister Ella Vogelaar laten vallen, waardoor zij zich genoodzaakt voelde om direct af te treden. Premier Balkenende noemde het aftreden moedig (??? Hoe kun je dit zo noemen als je door je eigen partij in de steek bent gelaten?) Hoe zullen de Vogelaarwijken nu gaan heten? Zullen dat de Boswijken gaan worden, net als we nu de Bosbanken hebben? Inmiddels weten we dat het (v.d.) Laanwijken gaan heten. Dat klinkt wel lux.
Dinsdagavond hebben we overleg gehad met Hans Alders over de mogelijkheden van de vliegvelden Eindhoven en Lelystad. Samen met Jop Fackeldey ben ik daarnaartoe getogen en we hebben uitgebreid geluisterd naar de oud PvdA-minister. Wat kan die man praten. Maar gelukkig kan hij ook luisteren.

About Harry

Retired Provincial Minister and Banker.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.